Vår arbetsprocess

För att ge dig som kund en inblick i hur vi jobbar följer här en liten förenklad arbetsprocess.

Vi är alltid intresserade av vad ni som företag kan erbjuda kandidaterna gällande utmaningar, förväntningar och utveckling så att vi bättre skall kunna matcha rätt kandidater till er. Vid volymrekryteringar så skapar vi ett projektteam hos oss, där ni självklart blir en del i teamet.

Initialt möte

Under vårt första möte med er så lär vi känna företaget på plats, för en djupare förståelse av era värderingar, miljö, kultur och organisation. Samtidigt går vi tillsammans igenom Kravprofilen för rekryteringen gällande den kompetens, erfarenhet och personlighet som ni önskar.

Search

Vårt searchteam går sedan igenom fler olika nätverk, vår egen CV databas och framför allt vårt egna kontaktnät för att finna de mest intressanta kandidaterna, även de som inte söker aktivt. Vi kan även annonsera tjänsten om ni så önskar.

Intervjuer

Vi gör teleintervjuer med de mest intressanta kandidaterna för att kort stämma av deras kompetens och intresse, för att sedan träffa de bäst lämpade hos oss för en djupintervju där vi även presenterar ert företag och tjänsten mer i detalj.

Presentation

De mest lämpade kandidaterna presenteras sedan för er med deras CV. Normalt en månad efter uppdragsstart. Samtidigt som vi presenterar dessa kandidater så bokar vi in dem hos er för ett första möte.

Avslutande

Efter ert första eller andra möte med kandidaten så tar vi självklart referenser (om ni inte önskar ta dem själva) samt om ni önskar göra personlighetstester så kan vi vara behjälpliga även här.

Notice: Undefined variable: children in /customers/9/d/1/ittalents.se/httpd.www/wp/wp-content/themes/ittv10wpt/_custom-arbetsgivare-process.php on line 73