Såhär fungerar det

Här följer en liten process som visar hur vi jobbar när vi letar efter kandidater till våra uppdragsgivare.

Även om vi inte tagit direkt kontakt med dig kan du alltid maila oss ditt cv och ditt personliga brev till info@ittalents.se. Vi hjälper dig gärna även med tips och råd om hur du kan förbättra din CV under vårt möte.

Kontakt

Har vi kontaktat dig så tror vi att du kan vara relevant för något av våra rekryteringsuppdrag. Vi önskar då stämma av ditt eventuella intresse och din erfarenhet samt få berätta mer om vad vår uppdragsgivare söker.

Möte med oss

Finns ett ömsesidigt intresse från oss båda så bokar vi upp ett första möte hos oss för en närmare presentation av kunden och tjänsten. Då får du även möjlighet att berätta mer om dig själv och vad du har för önskemål gällande nya utmaningar.

Möte med kund

Är intresset fortsatt så bokar vi in ett första möte med vår uppdragsgivare då ni får möjlighet att dels lära känna företaget bättre i form av kultur, värderingar, möjligheter och utmaningar och få presentera dig själv.

Intervjuer

Normalt sker ett par intervjuer hos uppdragsgivaren innan man kommer överens om en eventuell anställning. Så förbered gärna tre referenser som kan bli kontaktade efter att du har träffat vår uppdragsgivare.

Avslut

Normalt är en rekrytering klar inom fyra veckor efter att ni träffat oss. Förhoppningsvis har detta lett till en anställning, men skulle du och uppdragsgivaren inte finna varandra, så behåller vi gärna kontakten för andra uppdrag som vi tror kan passa in på dig i framtiden.

Notice: Undefined variable: children in /customers/9/d/1/ittalents.se/httpd.www/wp/wp-content/themes/ittv10wpt/_custom-kandidater-process.php on line 71